Presentation

Jag som bloggar på mat2014 heter Mats. År 2014 gjorde jag ett val, att inte äta tråkig och otillfredsställande mat. Det blev början på en intressant resa som gjort att jag upptäckt mathantverk, nya recept och restauranger som jag inte hade hittat eller uppmärksammat om jag inte hade tagit det här beslutet.

Är du nyfiken på att veta mer om mitt val, vad det går ut på och varför jag bestämde mig för att ändra livsstil så kan du läsa mer om det i bloggen.

Jag har inte varit ensam i det här beslutet. Eftersom jag är gift och har barn har det varit viktigt att hela familjen är överens om att försöka satsa på god och bra mat. Hittills har det fungerat bra och på det stora hela tror jag hela familjen är nöjd även om det då och då kommer en pik med glimten i ögat från frun som kallar mig för Snobben när jag ratar råvaror jag inte tycker håller måttet.

Här i bloggen vill jag dela med mig med tips på delikatesser och recept jag hittat. Jag vill också skriva om mat, mathantverk, restauranger och råvaror för att jag tycker att det är kul och intressant.

Detta var lite om mig och varför jag startat bloggen. Här kan du läsa ännu mer om mitt matintresse, om du vill.

Hälsningar / Mats